Tel: (+34) 93 741 54 44 / 93 741 55 39 / 93 741 55 40|info@icamat.com
­

Gener, 2018

12Gen11:00- 12:00Assemblea General Extraordinària

Llegir més

Detalls de l'esdeveniment

La Junta de Govern celebrada el passat 1 de desembre d´enguany va acordar convocar Assemblea General Extraordinària pel proper dia 12 de gener de 2018, a les 11 h en única convocatòria, a la Sala d´Actes de l´ICAMAT, amb els següents punts de l´Ordre del Dia:

PRIMER.- Arran de la petició efectuada, en data 21 de novembre de 2017, per part de 28 col.legiats exercents al nostre col.legi, i donant compliment al que estableix l´art. 60.1 dels Estatuts del Col.legi en relació al quòrum necessari, va acordar, com a primer punt de l´Ordre del Dia, el següent:

• Valoració i decisió de la proposta efectuada, en la qual demanen l’adhesió, o no, de l´ICAMAT a les següents manifestacions:

1.- El Col.legi d´advocats de Mataró condemna l´empresonament dels Consellers de la Generalitat Honorables Srs. Oriol Junqueres, Jordi Turull, Joaquim Forn, Carles Mundó, Raül Romeva, Dolors Bassa , Meritxell Borras, Josep Rull i dels activistes Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. I condemna igualment l´ordre de detenció internacional dictada contra el President de la Generalitat Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont, i contra els Consellers, Honorables Srs. Clara Ponsatí, Antoni Comin, Meritxell Serret i Lluís Puig.

2.- El Col.legi d´Advocats de Mataró vol expressar especialment l’afecte, la solidaritat i el seu suport envers el Conseller de Justícia Sr. Carles Mundó i Blanch.

3.- El Col.legi d´Advocats de Mataró està en desacord i considera injustificades les actuacions que s’estan duent a terme per una part de l´Administració de Justícia contra els membres del govern de la Generalitat, activistes, i en general contra les persones i entitats que defensen pacíficament que Catalunya pugui decidir lliurement el seu futur.

El Col.legi d´Advocats de Mataró es compromet, en cas que s’aprovin els punts anteriors, a notificar-ho al President de la Generalitat i a tots els consellers esmentats, així com a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Igualment, sigui quin sigui el resultat de l’assemblea, el Col.legi es compromet a notificar-ho als mitjans de comunicació locals i comarcals.

Per tal de donar compliment al que estableixen els arts. 60 a 62 i concordants dels Estatuts col.legiats:

a) Us adjuntem, amb la present convocatòria la transcripció de la petició efectuada per escrit de 21 de novembre.

(veure document)

b) Es troba a la vostra disposició, a la Secretaria del Col.legi, fins a la celebració de l´Assemblea, els antecedents dels assumptes a deliberar.

SEGON.- De conformitat al que estableix l´art. 66.2 dels Estatuts col.legials, es procedirà a la presa de possessió dels col.legiats escollits a les eleccions del 20 de desembre de 2017, pels càrrecs de vicedegà, diputat segon, diputat tercer, bibliotecari i el càrrec de diputat quart en trobar-se vacant aquest últim.

El degà

Julio J. Naveira Manteiga

Mataró, 14 de desembre de 2017

Dia i hora

(Divendres) 11:00 - 12:00

LLoc

Icamat


C/ Méndez Núñez, S/N. 08302 Mataró

Organitzador

IcamatTel.: 93 741 54 44 / 93 741 55 40 · 93 741 55 39

Comments are closed.

X