Tel: (+34) 93 741 54 44 / 93 741 55 40 / Fax: 93 741 55 39|secretaria@icamat.org
­

desembre 2017

Assemblea General Extraordinària

Benvolgut companys, benvolgudes companyes,

La Junta de Govern celebrada el passat 1 de desembre d´enguany va acordar convocar Assemblea General Extraordinària pel proper dia 12 de gener de 2018, a les 11 h en única convocatòria, a la Sala d´Actes de l´ICAMAT, amb els següents punts de l´Ordre del Dia:

PRIMER.- Arran de la petició efectuada, en […]

novembre 2017

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I ELECCIONS

Benvolguts, benvolgudes,

Es convoca ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA pel proper dia 20 desembre de 2017 a les 9.30 h en única convocatòria, al local del col.legi, c/Méndez Núñez s/n, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

Lectura i aprovació, si escau, de l’actes de de les últimes Assemblees General Ordinària i Extraordinària.
Constitució de la Mesa Electoral i elecció […]

Llistats provisionals dels advocats inscrits en el TOAD per al Primer Semestre de 2018

Ja teniu a la vostra disposició el llistat provisional dels advocats inscrits al Torn d’ofici i Assistència al Detingut pel primer semestre de 2018. Per qüestions de privacitat, heu d’entrar a la zona privada de la página de www.icamat.cat per poder-la consultar.

Torn/Llistats guàrdies / Llistes provisionals dels advocats inscrits en els diferents Torns d’Ofici i […]

octubre 2017

COMUNICAT DE LA JUNTA DE GOVERN DE L´IL.LUSTRE COL.LEGI D´ADVOCATS DE MATARO

L’il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, davant els reprovables fets d’ahir, de marcada violència i actuació desproporcionada contra la població indefensa que volia votar, manifesta el seu enèrgic REBUIG i CONDEMNA a aquesta actuació, exigint que es depurin les corresponents responsabilitats per vulneració dels Drets Fonamentals i Llibertats Públiques; sens perjudici que s’arbitrin els mecanismes adequats […]

setembre 2017

Cursa popular ICAMAT

Imatges de la cursa popular de l’ICAMAT

Guía de bones pràctiques … víctimes V.G.

La Subcomissió de Violència sobre la dona del CGAE, ha elaborat una Guía de bones pràctiques amb la intenció de mostrar de manera sencilla la forma de realizar una correcta intervenció professional.

Consulta la Guía de bones pràctiques

Manifest del CICAC

A la vista dels greus fets que s’estan produint en els darrers dies a Catalunya, i especialment en el dia d’avui, clarament pertorbadors de la pau social, el Consell de l’Advocacia Catalana, en representació dels 14 Col·legis d’Advocats catalans, vol manifestar:

– El Consell de l’Advocacia catalana condemna fermament les entrades i escorcolls indiscriminats i […]

Conveni de col·laboració amb la Creu Roja

El passat mes d’abril va tenir lloc a la Sala d’Actes del Col·legi, la signatura del conveni de col·laboració entre la Creu Roja de Mataró i el nostre col·legi per a la realització d’accions d’interès mutu.

La sra. Anna Guinart, presidenta de Creu Roja Mataró i el degà del col·legi sr. Julio J. Naveira, van signar […]

Escola de Pràctica Jurídica 2017-2018

El proper mes de novembre tindrà inici el Curs de Litigació Jurídica 2017-2018. En el document WORD adjunt pots consultar horaris, preus, matèries, etc.

Accedeix al programa del curs

Conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona i el Col•legi d’Advocats de Mataró signen un conveni de col•laboració per oferir assessorament als consumidors afectats per clàusules abusives dels bancs
 Advocats especialitzats es desplaçaran als serveis públics de consum a fi de proporcionar a les persones afectades un primer consell orientador així com informació respecte al dret d´assistència jurídica gratuïta

La […]

X