Adjuntem un manual, elaborat conjuntament amb el Departament de Justícia i el Consell de l’Advocacia Catalana, en el qual trobaràs resposta a les preguntes més freqüents en què et pots trobar en l’ús de l’aplicatiu d’E-JUSTICIA.CAT. (manual preguntes més freqüents).  Aquest manual s’anirà actualitzant a mida que es vagin rebent noves qüestions susceptibles de ser incorporades.

També incorporem informació rebuda del Departament de Justícia amb les novetats en l’aplicatiu E-justicia.cat:

D’aquestes novetats, en destaquem les següents: canvi en els applets tant en el procés de selecció i validació dels certificats per accedir al portal com per realitzar la signatura en el lliurament de demandes i escrits. Aquests canvis són necessaris ja que els principals navegadors han deixat o deixaran de donar suport en breu als applets existents. Us fem arribar un document on s’expliquen els canvis de forma detallada (veure document PDF) De tota manera destaquem que degut a aquest canvi cal tenir en compte:

Que és molt important que per desconnectar-se correctament de l’aplicació tanqueu el navegador en cas d’utilitzar un equip compartit.

Pot ser necessari configurar el navegador Mozilla Firefox per accedir a l’extranet. En cas que tingueu problemes s’ha afegit informació al respecte al web: http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/serveis_als_professionals/extranet/informacio_general/requeriments_tecnics/

A més d’aquest canvi, també us fem saber que d’ençà d’aquesta versió s’incrementa la mida dels fitxers annexats que poden tenir una mida màxima de 15 MB cadascun, tant en la presentació de demandes com d’escrits per l’extranet (Portal del professional). Finalment informar-vos que s’ha actualitzat la compatibilitat de sistemes operatius afegint Mac 10.11 i 10.12. En la pàgina de requeriments tècnics podeu trobar el detall.

Addicionalment us informem que aquestes actuacions comportaran una indisponiblitat temporal de l’accés a l’Extranet – Portal del professional, i per tant, de la presentació de demandes i escrits telemàtics que per aquest motiu no es podran presentar durant aquest interval aproximat.

Es preveu que la duració d’aquesta indisponibilitat sigui entre les 16:00h i les 17:00h del 15/02, aproximadament.

Ens han informat també que, de forma orientativa, el calendari d’implementació proper inclourà:

Jutjats Socials:

  • Manresa previsiblement el maig
  • Figueres previsiblement el juny
  • Tortosa previsiblement el setembre
  • Barcelona Ciutat de la Justícia previsiblement passat estiu
  • Girona previsiblement el final any

Esperem que us sigui d’utilitat aquesta informació