Com ja sabeu el proper dia 12 de juliol se celebra el DIA DE LA JUSTÍCIA GRATUÏTA. Enguany però en coincidir en diumenge ho celebrarem aquest divendres dia 10.

Degut a les limitacions que l’epidèmia ha imposat a les nostres vides, la celebració del Dia de la Justícia Gratuïta d’enguany en l’àmbit del nostre Col.legi es traduirà en:

  •  ​L’habitual concurs per a la redacció d’un eslògan relacionat amb la temàtica de Justícia Gratuïta, retribuït amb un premi de 100 €. Us recordem que l’eslògan guanyador de l’any passat va ser “Agafa el teu torn”. El format del concurs varia necessàriament en la forma de presentar els eslògans que només serà via mail (secretaria@icamat.org)i no presencial, amb data límit fins a les 00.00 h del mateix dia 12/07/2020.
  • A les 12.00 h tindrà lloc l’acte de reconeixement i entrega de Diploma a un/una lletrat/da del nostre Col.legi que hagi destacat per a la seva tasca en el Torn d’Ofici. Es farà la foto commemorativa de la qual us en donarem compte en una propera circular.
  • A fi de fer difusió del Dia de la Justícia Gratuïta publicarem en el diari EL PUNT un anunci commemoratiu i divulgatiu del nostre servei. 

 

Esperem que l’any vinent les circumstàncies siguin diferents i puguem celebrar-ho tal com es mereix aquesta diada.

Comissió Torn Ofici
ICAMAT

Mataró, 8 de juliol de 2020