Si vols veure les fotografíes dels actes que van tenir lloc durant la festivitat de Sant Raimon, ho pots fer accedint al següent enllaç:   àlbum de fotografies

Benvolgudes, benvolguts,

Finalizada a l´any 2017 la commemoració del 150 aniversari del Col.legi, retornem a les activitats que anualment organitzem amb motiu de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort.

Per aquest 2018 estem preparant una sèrie d’actes que es portaran a terme des del 24 d´abril i fins al 4 de Maig, els quals esperem que siguin del vostre interés.

Sense perjudici que més endavant rebeu informació detallada de cadascuna de les activitats, us avancem les dates per tal que us les reserveu a les vostres agendes:

DIMARTS 24, DIMECRES 25 I DIJOUS 26 D´ABRIL

Des del dia 24 d´Abril i fins el 26 d´abril i en horari de 14.00 ha 18.00 h es durà a terme, a les instal·lacions del Pàdel Indoor de Mataró, la SISENA EDICIÓ del TORNEIG DE PÀDEL JURÍDIC ICAMAT 2018:

 • Els dies 24 i 25 d’abril es jugaran els partits classificatoris i les semifinals i, el dia 26, es jugarà la Final i el partit pel tercer i quart lloc.
 • El torneig serà per parelles. El preu d´inscripció per parella serà de 24 Euros, que es pagarà directament a través de la secretaria del Col.legi. El quadre del torneig es farà arribar a tots els participants la setmana anterior al seu inici.
 • A efectes organitzatius la formalització de la inscripció s’haurà de fer abans del dia 20 d´Abril. Com cada any els premis del torneig s’entregaran durant el sopar de cloenda, que aquest any serà el divendres dia 4 de maig.

El dijous dia 26 d´Abril a les 10.00 h del matí, a la Sala d’Actes del Col·legi, tindrà lloc la visita del CONVIDAT SORPRESA: recordeu que les passades edicions vam tenir la sort de poder comptar amb personalitats de la vida catalana com el pastisser Christian Escribà, el Pare Manel i Carles Flavià, la il.lustradora Pilarín Bayés; i enguany podeu començar-vos a preparar per a descobrir qui és ell/ella, jugant amb les pistes que us donarem, i va la primera d´elles:

“Si no veniu dirà… on és la gent?”

Si ho desitgeu, podeu enviar un mail a secretaria@icamat si ho descubriu.

DIMECRES 2 DE MAIG

 • A les 10 h del matí tindrà lloc a la Sala d’Actes del Col·legi, una CONFERÈNCIA a càrrec de la Sra. Rosa María Calaf, periodista i antiga corresponsal de TVE , que esperem sigui del vostre interés.
 • Un cop acabada la conferència, a la mateixa Sala d´Actes del Col.legi celebrarem el dia de les COMISSIONS DEL COL.LEGI. Enguany, a més de l’habitual reconeixement als membres de les comissions, per part del GRUP D´ADVOCATS JOVES del Col.legi es farà una presentació de les activitats del Grup a tots els Companys , en especial als que en formen part.
 • Aquest mateix dia, i com ja ve sent tradició, tindrà lloc un dinar, en agraïment a tots els companys que col·laboren amb el Col.legi, formant part de les diferents Comissions.

DIJOUS 3 DE MAIG:

 • A la Sala d’Actes del Col·legi, en el marc de l’activitat “Educar en Justícia“, dirigida als alumnes de diversos centres escolars de Mataró, podreu veure una MEDIACIÓ SIMULADA (a les 10:00h) i un JUDICI SIMULAT (a les 12:00h).
 • De 15.00 h a 17. 00h, es jugaran els PARTITS DE FUTBOL corresponents al VIII TROFEU MEMORIAL JOAN BIGORRA , aquest any comptarem amb la presència, a més del nostre equip, dels equips dels Col.legis d´Advocats de Barcelona i Granollers i de l’equip dels MMEE.
 • A les 19.00 h a la Sala d´Actes del Col.legi, farem el lliurament del XIV PREMI THOS I CODINA al millor treball de recerca d’estudiants de Batxillerat, que conjuntament organitzem amb el Grup d’Història del Casal i els familiars de Terenci Thos i Codina.

DIVENDRES 4 DE MAIG

 • Començarem el matí a les 10.00 h amb una VISITA A LA CAPELLA DELS DOLORS DE LA BASÍLICA DE SANTA MARIA I A LA CASA COLL I REGÀS a través d’ una ruta combinada que finalitzarà cap els voltants de les 13 h.
 • Si bé la visita no té cap cost, sí que és necessari, a efectes organitzatius, que tots aquells que hi estigueu interessats formalitzeu la vostra inscripció abans del día 30 d´Abril .
 • A les 18. 00 h tindrà lloc L´ACTE SOLEMNE DE LA FESTIVITAT DE SANT RAIMON DE PENYAFORT a la Sala d´Actes del Col.legi en el que, com cada any, farem la imposició de togues als nous lletrats i el reconeixement als que han complert 25 anys d´exercici professional.
 • Finalitzat l’acte solemne, a les 21. 30 h tindrà lloc el SOPAR DE CLOENDA al restaurant VIL.LA MINERVA (Carretera de Sant Andreu de Llavanares a Sant Vicenç de Montalt) on a més, dels habituals sorteigs , lliurarem els PREMIS als guanyadors del VI Torneig de Pàdel Jurídic Icamat 2018. Aquest any , gaudirem de l’actuació del DJ VITRI que, esperem us agradi. Com és tradició, el Grup d’Advocats Joves organitzarà la Discoteca fins acabar la nit.

El preu del sopar es el mateix que l´any passat. Als efectes d’organització la data máxima per la confirmació de la vostra assistència és el día 27 d´Abril .

Pel bon funcionament dels actes, us demanem que confirmeu, al més aviat possible, la vostra assistència i feu la inscripció a les activitats que us interessen, tenint present que les dates límit per les inscripcions són:

Torneig de Pàdel: fins el 20 d’abril (preferentment inscripcions per parelles)

Preu del pàdel : 24 Euros per parella .


Visita Basílica de Santa Maria Capella dels Dolors i Casa Coll i Regas : fins el 30 d’abril


Sopar de cloenda: fins el 27 abril

Preu del sopar:
Col·legiats: 35 Euros
Acompanyant: 50 Euros
2n acompanyant i successius: 85 Euros

Cal fer les inscripcions a través de la secretaria del Col.legi (93.741.54.44 / secretaria @icamat.org)

 

Junta de Govern
Il.lustre Col.legi d’Advocats de Mataró

Mataró, 10 d’abril de 2018