Ahir dimecres dia 22 de març el degà del col.legi Sr. Julio J. Naveira va presentar a la Sala d’Actes la Comissió de Dret Internacional i Estrangeria de la qual en son Presidents la companya Anna M. Vidal Cardona (Dret Internacional) i el company David Querol Sanchez (Estrangeria). Dos dels objectius d’aquesta Comissió son la Informació i la Formació en temes de Dret Internacional i Estrangeria. Des d’aquí us animem a participar-hi.

 I com a primera activitat de la Comissió, va tenir lloc una Jornada sobre “Tramitació d’expedients d’estrangeria i procediments civils amb elements internacionals” moderada pel Sr. Julio Naveira Manteiga, Degà del Col•legi d’Advocats de Mataró i que va comptar amb els següents ponents:

 Sr. David Querol Sánchez , advocat del Col.legi d´Advocats de Mataró i membre de la Comissió d´Estrangeria del CGAE

 Sra. Anna Maria Vidal i Cardona , advocada del Col.legi d’Advocats de Mataró i membre de la Comissió d´Estrangeria i de la Protecció Internacional del CICAC .

 Sr. Hipólito Vicente Granero Sánchez , advocat expert en estrangeria i asil.

 Sr. Francisco Solans Puyuelo, advocat i professor expert en estrangeria així com exportaveu de la Subcomissió d’Estrangeria del CGAE.

 Sra. Blanca Padrós, advocada, traductora jurada, professora associada de Dret Internacional Privat a la UPF i Presidenta de la Secció de Dret Comunitari i Internacional de l’ICAB

 Sr. Vladimiro Nuñez Herrera, Fiscal General a Cuba i membre de la Comissió d’Estrangeria del Col.legi d’Advocats de València.